Главна / 2013 /"Селското стопанство и всичко за него": "Червена зирка" показва нови продукти в България

"Селското стопанство и всичко за него": "Червена зирка" показва нови продукти в България

13.09.2013
"Селското стопанство и всичко за него": "Червена зирка" показва нови продукти в България
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

От 27 до 31 август 2013 г. в Добрич (България) се проведе 21-вото Международно специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него", което вече се е превърнало в традиционно място за среща на производители от цял свят, работещи в селскостопанския сектор.

Сред 160-те компании от 15 държави, които представиха продуктите си на това изложение, беше и украинската Червона зирка, чиято техника е добре позната на българските фермери и лесно се купува за използване в техните стопанства.

Тази година Червона зирка по традиция показа на потребителите както серийни машини, така и нови продукти, които досега не са били предлагани на българския пазар. На щанда на компанията бяха представени сеялките за зърно ASTRA 3.6 A 03 с увеличен бункер и транспортно устройство и модернизираната сеялка ASTRA NOVA 5.4 със система за безстепенно регулиране на сеитбената норма, както и три машини за почвообработка: дисковите брани PALLADA 3200 и PALLADA 4000 и новата дискова брана PALLADA 6000.

Повече от 1500 посетители на щанда на Червона зирки по време на изложението потвърдиха големия интерес на българските фермери към машините, произведени в Кировоград.

Голям интерес предизвикаха всички представени модели машини: както новите продукти, които бяха показани за първи път в Добрич, така и машините, които системно се доставят на българския пазар чрез мрежа от официални дилъри. Въпреки това българите предпочетоха техниката, която вече се използва в стопанствата в страната: сеялка ASTRA 3.6 A 03 и две брани PALLADA 4000 бяха продадени директно от изложението. Българските фермери едва сега започват да разглеждат новите продукти.

Машините от Червена зирка бяха представени на изложението и от официалните дилъри на Kitka Co-operation, които представиха на щанда си две машини: сеялка ASTRA 3.6 A 03 и дискова брана PALLADA 3000.

Освен това друга партньорска компания, Agro Bull, взе активно участие в изложението "Селското стопанство и всичко за него" и в популяризирането на машините Red Star.

Чували ли сте за марката Elvorti преди?