Главна / 2024 /Украинската марка ELVORTI на изложението BATA-AGRO 2024

Украинската марка ELVORTI на изложението BATA-AGRO 2024

23.05.2024
Украинската марка ELVORTI на изложението BATA-AGRO 2024
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

ELVORTI, водещ украински производител на селскостопанска техника, с гордост представи своите продукти на международното изложение БАТА-АГРО 2024 в гр. Стара Загора (България). Това голямо и значимо събитие беше чудесна възможност за ELVORTI да демонстрира своята иновативност, професионализъм и модерни технологии на българския пазар.

На международното изложение БАТА-АГРО 2024 в България екипът на ELVORTI впечатли гостите с богатата си гама от продукти за селското стопанство. Чрез въвеждането на модерни технологии и иновации ELVORTI демонстрира своята линия селскостопански машини, получавайки много положителни отзиви и значителен интерес от нови потенциални клиенти.

Един от ключовите агрегати, представени на изложението, беше прикачната пръскачка за прецизно земеделие TETIS 24, която привлече вниманието на фермерите. Освен това многофункционалният междуредов култиватор ALTAIR 4.2-07 и прецизната сеялка с телескопична рама VEGA 6 PROFI привлякоха интерес от фермерите поради своята универсалност.

Интерес сред фермерите предизвикаха и зърносеялките за традиционно земеделие ASTRA 4 NEW. Тяхното високо ниво на производителност и надеждност се потвърждава от положителни потребителски отзиви.

Екипът на ELVORTI също така отбелязва нарастващия интерес към продуктите на украинската марка не само от редовни клиенти, но и от нови потенциални потребители. По-специално, фермери от Гърция и други страни от ЕС проявиха голям интерес към технологията ELVORTI.

И това не е изненадващо, защото ELVORTI се фокусира върху постоянното усъвършенстване на своите продукти, въвеждането на съвременни технологии и задоволяване на нуждите на съвременното земеделие.

ELVORTI е един от водещите производители на селскостопанска техника в Украйна. Марката е известна със своето висококачествено и надеждно оборудване. Компанията активно развива и подобрява своето оборудване, за да отговори на нуждите на селскостопанските предприятия в Украйна и Европа.

Всички дни на изложението бяха много наситени и интересни. Много продуктивни срещи с клиенти. Много сме благодарни на всички, които посетиха нашия щанд. ЕЛВОРТИ имаше честта да бъде част от толкова важно събитие в земеделския сектор на България. До следващия път.

Чували ли сте за марката Elvorti преди?