Главна / 2023 /УКРАИНСКАТА МАРКА ELVORTI НА БАТА-АГРО 2023

УКРАИНСКАТА МАРКА ELVORTI НА БАТА-АГРО 2023

24.05.2023
УКРАИНСКАТА МАРКА ELVORTI НА БАТА-АГРО 2023
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

ELVORTI, водещият украински производител на селскостопанска техника, с гордост представи своите продукти на международното изложение БАТА-АГРО 2023 в Стара Загора (България). Това голямо и значимо събитие беше чудесна възможност за ЕЛВОРТИ да демонстрира своите иновации, професионализъм и модерни технологии на българския пазар.

В процеса на участие в БАТА-АГРО 2023 се проведоха презентации на най-новите модели техника, множество бизнес срещи и събития, установяване на контакти, установяване на сътрудничество с европейски партньори и обмяна на опит с други специалисти, което допринесе за повишаване имиджа на ЕЛВОРТИ на международния пазар.

Един от най-интересните експонати на щанда на ЕЛВОРТИ беше прикачната пръскачка TETIS 24 – ПЪРВАТА УКРАИНСКА прищипна пръскачка TETIS за ПРЕЦИЗНО ЗЕМЕДЕЛИЕ.

TETIS има редица предимства пред другите пръскачки: управление на всички етапи, превключване на една дюза, работа в трудни условия, равномерно третиране на растенията, автоматично стабилизиране на щангата, щангата е изработена от лека високоякостна австрийска стомана, производителността се увеличава до 35 ха/час. За удобство ЕЛВОРТИ предлага три вида конфигурация на пръскачки TETIS: Стандартна конфигурация с компютър BRAVO 400S LT; Премиум пакет с компютър BRAVO 400S, поддържащ технологията Seletron; Пакетът ISOBUS изисква компютър на трактора и кутия Task Controller.

На щанда беше представена и дисковата брана PALLADA 4000. Тази брана извършва ефективна обработка на всички видове почви.

Освен това ELVORTI демонстрира култиватора POLARIS 6 PREMIUM. Това е култиватор с полуремарке, предназначен за ресурсоспестяваща предсеитбена и угарна обработка на зърнени, технически и фуражни култури; изрязване и разресване на плевели, както и изравняване и уплътняване на повърхността на почвата. Едно от предимствата на този култиватор е просторният дизайн с висока производителност на растителните остатъци. Оптималното разстояние между лемежите осигурява интензивно смесване и равномерно разрохкване на почвата.

Бяха представени и зърносеялката ALFA 4 NO TILL и навесната редова сеялка VEGA 6 PROFI. И двете сеялки се използват за всякакви условия и технологии.

ELVORTI е един от водещите производители на селскостопанска техника в Украйна. Марката е известна със своето качество и надеждност. Компанията активно развива и подобрява своето оборудване, за да отговори на нуждите на селскостопанските предприятия в Украйна и Европа.

Всички дни на изложението бяха много наситени и интересни. Много продуктивни срещи с клиенти. Много сме благодарни на всички, които посетиха нашия щанд. ЕЛВОРТИ имаше честта да бъде част от толкова важно събитие в земеделския сектор в България. Нашият щанд беше невероятно популярен сред посетителите. Ще се видим отново.

Чували ли сте за марката Elvorti преди?