Главна / 2024 /Украинската марка ELVORTI на Agri Planta – RomAgroTec 2024: продължаваме изложбения сезон 2024 в Румъния

Украинската марка ELVORTI на Agri Planta – RomAgroTec 2024: продължаваме изложбения сезон 2024 в Румъния

27.05.2024
Украинската марка ELVORTI на Agri Planta – RomAgroTec 2024: продължаваме изложбения сезон 2024 в Румъния
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

От 23 до 26 май 2024 г. изложението Agri Planta – RomAgroTec 2024 се проведе във Фундулей (Румъния). Това е едно от ключовите събития в румънското земеделие, събиращо водещи европейски производители и експерти, за да демонстрират най-новите технологични постижения.

ELVORTI, съвместно с официалния дистрибутор Strong Machinery, представи най-новите си разработки, насочени към намаляване на разходите и повишаване на производителността. Цялата гама привлече вниманието на фермери и земеделци от Румъния. Посетителите получиха професионални съвети от експерти и оцениха качеството на украинското оборудване.

На щанда на официалния дилър на Strong Machinery фирма ELVORTI показа: двуредова дискова брана PALLADA 4000 за ефективна обработка на всички видове почви, сеялка за прецизна сеитба за всякакви условия и технологии VEGA 6 PROFI с телескопична рама.   Едни от най-интересните експонати на щанда бяха прикачната пръскачка TETIS 24, създадена за прецизно земеделие, както и зърнената сеялка ALFA 4 NO-TILL и многофункционалният междуредов култиватор ALTAIR 4.2 – 07. Участието в изложението допринесе за укрепване на репутацията на компанията и повишаване на популярността на марката ELVORTI на международния пазар и разширяване на партньорствата.

ELVORTI продължава да въвежда нови технологии, чиято цел е повишаване на ефективността и намаляване на разходите за фермерите. Участието на ELVORTI в подобни събития играе важна роля за развитието на компанията и нейните продукти. Ние вярваме в бъдещето на селското стопанство и продължаваме да работим върху развитието на технологиите в тази област. Изложението Agri Planta - RomAgroTec 2024 ни даде отличен шанс да обменим опит с други експерти в индустрията, както и да намерим нови партньори и идеи за по-нататъшно развитие. Очакваме с нетърпение нови възможности да подчертаем нашите постижения на бъдещи събития.

Чували ли сте за марката Elvorti преди?