Главна / 2024 /KĄ PASĖSI – 2024: Най-новите постижения на украинската селскостопанска техника на международната арена

KĄ PASĖSI – 2024: Най-новите постижения на украинската селскостопанска техника на международната арена

05.04.2024
KĄ PASĖSI – 2024: Най-новите постижения на украинската селскостопанска техника на международната арена
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Международната селскостопанска изложба „Ką pasėsi – 2024“, която се проведе в град Каунас в Литва, се превърна в среща за стотици компании и организации от цял ​​свят, представящи своите най-нови разработки и технологии в областта на селското стопанство. Сред тях се откроява украинската марка ELVORTI, която получава все по-голямо признание благодарение на своята висококачествена и иновативна селскостопанска техника.

Компанията ELVORTI, една от водещите украински компании в областта на селскостопанската техника, представи своите модерни разработки на изложението в Каунас. На техния щанд гостите на изложението имаха възможност да се запознаят с широка гама от продукти, сред които се открояваха иновативни модели като прикачна пръскачка TETIS 24, редова сеялка за прецизна обработка с телескопична рама VEGA 6 PROFI, високо- производителна зърнена сеялка в сегмента ALFA 4 MINI-TILL и новото поколение зърнени сеялки за традиционно земеделие ASTRA 3.

Новите продукти на ELVORTI привлякоха вниманието на професионалистите в индустрията не само със своята функционалност и ефективност, но и с високото си качество на производство. Тези технически средства са разработени съобразно съвременните изисквания и нужди на селскостопанския сектор, което позволява максимална производителност при оптимално използване на ресурсите.

Изложбата „Ką pasėsi – 2024“ се превърна в идеална платформа за ELVORTI да демонстрира своя потенциал и да идентифицира тенденциите за развитие в света на селското стопанство. Участието в такова престижно събитие потвърждава високата конкурентоспособност на украинската марка на международната арена и нейната готовност за внедряване на иновативни решения в подкрепа на развитието на селскостопанския сектор.

Чували ли сте за марката Elvorti преди?