Главна / 2014 /Две компании представиха "Червена зирка" на изложението в България (ВИДЕО)

Две компании представиха "Червена зирка" на изложението в България (ВИДЕО)

13.03.2014
Две компании представиха "Червена зирка" на изложението в България (ВИДЕО)
photo
photo
photo
photo
photo
photo

AGRA 2014, едно от най-големите селскостопански изложения на Балканите и в Югоизточна Европа, се проведе в българския град Пловдив от 4 до 8 март тази година. Тази международна селскостопанска изложба се провежда вече повече от 20 години и ежегодно събира представители на такива селскостопански сектори като селскостопански машини и оборудване, оборудване за животновъдството, семена, ветеринарна медицина, торове и сервизна поддръжка.

Като част от програмата си за разширяване на присъствието си на европейския пазар Червона зирка взе участие в този селскостопански форум в партньорство с две дилърски компании.

Agro-bull и кооперацията "Китка" представиха на щандовете си сеитбена и почвообработваща техника, произведена в Кировоград. Дилърите отбелязаха висок интерес сред посетителите на българското изложение както към сеялките за зърнени и редови култури, така и към дисковите брани. Потребителите подкрепиха интереса си с конкретни поръчки, тъй като пролетната сеитбена кампания в България вече е в разгара си.

Струва си да се отбележи, че днес всички продукти от "Червена зирка" са сертифицирани в съответствие със стандартите за безопасност на ЕС.

Повече от 350 изложители от 17 държави взеха участие в AGRA 2014, което за пореден път потвърди високия статут на това изложение в Югоизточна Европа.

Чували ли сте за марката Elvorti преди?